Auditori Eduard Toldrà

Programació CINEMA Temp setembre-desembre 2020

Veure tota la programació

Servei pedagògic

Apropem les arts escèniques i la música als futurs espectadors!

Tant el Teatre Principal com l’Auditori Eduard Toldrà acullen la programació de teatre, música i dansa del PAE (Programa d'Animació Educativa), organitzat per l’Institut Municipal d’Educació i Treball de l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú i destinada als escolars de la comarca.

Objectius del PAE: 

  • Oferir al professorat un recull d'activitats adequades al nivell de l'alumnat, atenent la diversitat de grups i oferint informació complementària als continguts curriculars.
  • 
Oferir a l'alumnat una visió més àmplia d'allò que han aprés o que se'ls ha explicat a classe.
  • Desenvolupar entre l'alumnat el seu sentit crític, donant-los l'oportunitat d'assistir a sessions/activitats elaborades amb rigor, amb professionalitat.
  • 
Recollir en una única publicació tot un seguit de propostes, activitats provinents tant de l'Ajuntament com d'altres entitats/institucions (sempre sense ànim de lucre). Aquest fet facilita moltíssim al professorat el recull d'informació que d'altra manera es trobaria dispersada, arribant en moments i situacions diferents. 

Per participar en aquest programa podeu posar-vos en contacte amb l’Institut Municipal d’Educació i Treball: 93 814 04 40, info@imet.cat.

Organitza:

Ajuntament de Vilanova i la Geltrú Auditori Eduard Toldrà

Amb el suport de:

Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona

© 2020 Auditori Eduard Toldrà
C/ Olesa de Bonesvalls, 8 - 08800 Vilanova i la Geltrú (Barcelona)  Espanya -   CIF P0830800I  -   emailEmpresa
Avís legal i política de privacitat  |  RSS