Auditori Eduard Toldrà

Programació CINEMA Temp setembre-desembre 2020

Veure tota la programació

Notícies

ATENCIÓ! RETORN DE TOTES LES ENTRADES. TAQUILLA DEL TEATRE OBERTA!

02/07/2020

S’amplia el termini de DEVOLUCIÓ DE TOTES LES ENTRADES de la temporada de febrer a juny del Teatre Principal i l’Auditori Eduard Toldrà. LES ENTRADES, dels espectacles de març a juny, NO SERAN VÀLIDES  per la propera temporada de tardor-hivern!

Excepcionalment s’ha habilitat la taquilla del Teatre Principal TOTS ELS DISSABTES des de finals de maig i TOT EL SETEMBRE pel RETORN DE TOTES LES ENTRADES DE LA TEMPORADA FEBRER-JUNY 2020, només per les adquirides a les taquilles.

A causa de la Covid-19 es va haver d'ajornar la programació d'arts escèniques i música del Teatre Principal i l'Auditori Eduard Toldrà a la propera temporada i al 2021. Degut a la dificultat de poder preveure, quan i de quina manera es podran obrir els equipaments escènics i amb quins aforaments, s’ha decidit retornar l’import de totes les entrades comprades. La devolució de l’import de totes les entrades, ens permet plantejar per a la tardor una nova temporada adaptada a les mesures sanitàries corresponents.

On i quan?


Dissabte de maig a setembre de 2020.

- De 17 a 20h a la taquilla del Teatre Principal. 

 

Com es retornaran els imports?

- Entrades comprades a Internet: devolució feta de forma automàtica a la targeta amb la que es va fer la compra.

- Entrades comprades a taquilles: sol·licitar devolució els DISSABTES a la taquilla del Teatre Principal.

1. Per les entrades pagades a taquilla amb targeta, s'ha de passar per les taquilles del teatre amb les entrades originals i la targeta amb la que es va fer el pagament a les taquilles.

2. Les entrades pagades a taquilla amb metàl·lic s'ha de fer de la següent manera: 

- Presentant el formulari d’autorització de transferència bancària omplert i segellat pel banc o presentant el certificat de titularitat del compte bancari, juntament amb les entrades en paper a la taquilla del Teatre.

- Un cop entregat a taquilles el formulari d'autorització de transferència bancària omplert, segellat, juntament amb les entrades originals impreses, l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú ingressarà al número de compte bancari indicat, l’import a retornar.

Ja has viscut alguna experiència de la programació Escena (play)?

26/06/2020

La lectura dramatitazada Muda, Muda, text de Jordi Oriol, interpretada per Toni Albà i Marta Bayarri, el concert del Quartet de la Camerata amb Jordi Pons, clarinet i la primera càpsula "Meló obert", espais decreació, són les propostes que oferim aquesta setmana.


Divendres 26 de juny a les 21h, en directe des de l'escenari del Teatre Principal i retransmissió en directe per Zoom, Toni Albà i Marta Bayarri, interpretaran la darrera de les lectures dramatitzades d'aquesta programació Escena (play), amb el text Muda, Muda, de Jordi Oriol.

Les entrades es poden comprar, fins a 30' abans a www.elprincipal.cat. I un cop comprades les entrades, 15' abans de l'inici de l'espectacle, s'enviarà un enllaç que permet entrar a l'espectacle.
 

Diumenge 28 de juny a les 19 h, en directe des de l'escenari de l'Auditori Eduard Toldrà i retransmissió en directe per youtube live de l'auditori (auditoritoldra), el Quartet de la Camerata amb Jordi Pons, clarinet, interpretarà un repertori molt especial per aquesta ocasió i amb el que volem homenatjar el 125è aniversari del naixement d'Eduard Toldrà. 
 

Des d'ahir, dijous 25 de juny, a través de les seves xarxes socials, el Centre d'Art Contemporani La Sala, ha publicat la primera de les càpsules "Meló obert. Espais de creació". Uns breus vídeos, amb els que entrem als tallers i espais de creació d'alguns artistes locals, per conèixer el seu treball. 
 

Esperem que seguiu gaudint d'aquesta proposta Escena (play)!
 

Viu el Dia Internacional de la Música 2020!

19/06/2020

Vilanova i la Geltrú, un any més, s'uneix a aquesta celebració, i com també ja és habitual ho fa de la mà de les escoles de música de la ciutat i amb la col·laboració de les Biblioteques Municipals.

 

El Dia Internacional de la Música és una festa europea i internacional, que actualment se celebra en un centenar de països, cada 21 de juny, amb l'inici de l'estiu.

Normalment, els carrers, les places, els patis i jardins són l'espai d'acció d'aquesta festa, amb l'objectiu de treure la música de les aules, concerts i sales habituals de concert, creant així, una vinculació entre la música i la ciutat. Aquesta edició, serà una mica diferent, i la majoria d'activitats i concerts seran en format digital, així doncs omplirem les xarxes i pantalles de música!

 

Les escoles de música de la nostra ciutat, són indispensables en aquesta diada, i ens han preparat uns concerts virtuals perquè pugueu gaudir de la música dels seus alumnes des de casa. Els concerts els podeu veure als canal youtube de les escoles de música o seleccionant aquest enllaç, clicant el botó dret i seleccionant ves a la pàgina:

 

- Escola de Música Mestre Montserrat - https://youtu.be/WUTcBOw3zH8   

- Musicarea Escola de Música - 

- Freqüències Escola de Música - 

 

Diumenge 21 a les 20h al pati de l'IMET també en motiu del Dia Internacional de la Música concert en viu  del grup Intana.

 

Intana és una banda catalana de pop d’autor, amb matisos de folk i influència anglosaxona. Amb el so acústic, íntim i càlid de les seves cançons ens presentarà el seu segon treball A plan for us.

Núria Moliner (veu, guitarres acústiques i baix) s’acompanya de Jordi Mestre (baix elèctric i guitarres), Guillem Callejón (guitarres, pedal steeli pocketpiano) i Ricard Parera (bateria i percussió).

 

L'ESDEVENIMENT SEGUIRÀ EL PROTOCOL SEGÜENT:

- L'aforament és limitat i l'accés amb reserva prèvia a cultura@vilanova.cat o dissabte 20, de 17 a 20 h a la taquilla del Teatre Principal.

- L'espai és amb cadires mantenint la distància de seguretat de 2m i no es podran moure. Es assistents que convisquin junts en un mateix domicili, poden fer la reserva conjunta i seure junts.

- Per tal de garantir un accés esglaonat i ordenat us demanem que respecteu l'horari que us donarem en el moment de la reserva.

- A l'entrada hi haurà gel hidroalcohòlic.

- És obligatori l'ús de mascarta. 

- Al finalitzar el concert, la sortida també serà esglaonada, i haureu d'esperar que se us indiqui el moment de sortir. 


Les Biblioteques de Vilanova, també se sumen a la celebració del Dia Internacional de la Música amb dues propostes. El diumenge 21 ales 12 h en directe des del Facebook de les Biblioteques una sessió molt musical de Conte amb pijama. La Susanna Garcia-Prieto, treballadora de la Xarxa de Biblioteques, sota la direcció d'Àlex D. Capo, ens explicarà el conte Els música de Bremen. 

 

I el mateix diumenge, ens conviden a entrar al blog de les Biblioteques on publicaran un article sobre músics locals, acompanyat d'una llista d'Spotify col·laborativa. La llista que porta per nom sonaVNG2020. Aquesta llista és viva, poderparticipari col·laborar afegint les cançons. 

 

https://open.spotify.com/playlist/4MsY4hjM7yMwD4ArG74ewY?si=OzsgqBLLRh6EHJty_sdE-g

 

CONTINUEM AMB LA PROGRAMACIÓ ESCENA (PLAY)! #ENTRAENESCENA #CLICAELPLAY

13/06/2020

Guillem Albà parla amb L'Estaquirot Teatre i Marcel Gros, la  lectura dramatitzada Sandra de Daniela Feixas, interpretada per Josep Julien i Elena Tarrats, l'Òpera Carmen de Bizet, en el marc del Liceu a la Fresca, el concert d'Intana i altres propostes, en motiu del Dia Internacional de la Música són les propostes d'aquesta setmana d'Escena (play).

 

Dilluns 15 però, comencem una nova setmana, amb moltes més propostes.

Des de l'escenari del Teatre Principal, el dimecres 17 a les 19 h, oferirem una nova entrevista de Guillem Albà, que s'emetrà en directe pel canal youtube elprincipalvng i instagram live elprincipalvilanova. Aquesta setmana el clown vilanoví conversarà amb l'Estaquirot Teatre i Marcel Gros. I el divendres 20 a les 21 h, oferirem Sandra de Daniela Feixas, interpretada per Josep Julien i Elena Tarrats, que s'emetrà en directe a través de la plataforma zoom.

 

Per accedir a la lectura dramatitzadaheu deferel següent:

1. Comprar l'entrada a www.elprincipal.cat

2. Guarda la teva entrada

3. 15 minuts abans del concert rebràs un correuelectrònic amb un enllaç

4. Entra a l'enllaç i ja està! 

 

En motiu del Dia Internacional de la Música, durant tota la setmana (del 15 al 21 de juny), des de les xarxes socials de l'Auditori (facebook, instagram i youtube) oferirem diferents continguts, jocs, activitats i concerts virtuals d'alumnes de les escoles de música de la ciutat, etc... I el diumenge 21 a les 20 h, i per tancar aquesta setmana tan musical i amb l'objectiu de treure la música de les aules, de les sales de concerts i dels locals d'assaig, com sempre hem reivindicat en aquesta jornada, oferirem, després de molts mesos, un concert en viu del grup Intana a les 20 h, al pati de l'IMET (Institut Municipal d'Educació i Treball - C/Unió, 81).

Intana és una banda catalana de pop d'autor, amb matisos de folk i influència anglosaxona, amb un so acústic,íntim i càlid, formada per Núria Moliner (veu,guitarres acústiques i baix), Guillem Callejón (guitarres, pedal steel i pocket piano), Jordi Mestres (baix elèctric i guitarres) i Ricard Parera (bateria i percussió). 

 

El concert seguirà el protocol següent:

-L’aforament és limitat i l’accés amb reserva prèvia a cultura@vilanova.cat o divendres 19 i dissabte 20, de 17 a 20h, a la taquilla del Teatre.

- L’espai és amb cadires mantenint la distància de seguretat de 2m i no es podran moure. Tot i que els assistents que conviuen en un mateix domicili, podran fer la reserva conjunta i seure junts.

- Per tal de garantir un accés esglaonat i ordenat us demanem que respecteu l’horari d’accés.

- A l’entrada hi haurà dispensadors de gel hidroalcohòlic.

- És obligatori l’ús de la mascareta.

- Al finalitzar el concert, la sortida també serà esglaonada, i haureu d’esperar que se us indiqui el moment sortir.

 

I de la mà del Gran Teatre del Liceu, el dissabte 20 a les 22 h, a través del canal 33, podrem gaudir d'una nova edició del Liceu a la fresca. Aquesta edició podrem gaudir de l'òpera Carmen de Bizet, producció de Calixto Bieito, enregistrada l'any 2011 al mateix Liceu.

 

Per més informació i venda d'entrades consulteu www.elprincipal.cat iwww.auditoritoldra.cat

ET VAS PERDRE LA XERRADA DE GUILLEM ALBÀ AMB SERGI LÓPEZ I SOL PICÓ?

11/06/2020

 

Dimecres 10 de juny, en el marc de la programació Escena (play), la programació cultural digital del Teatre Principal, l'Auditori Eduard Toldrà i La Sala, en Guillem Albà va parlar una estona amb Sergi Lopez i Sol Picó en directe pel canal youtube, des del Teatre Principal. Si et vas perdre l'entrevista i t'agradaria veure-la, està penjada des d'avui mateix al canal youtube elprincipalvng.

 

Recordem que la programació Escena (play) continua aquesta setmana amb:

 

- Divendres 12, a les 21h, a través de zoom - Puzzles de Marta Aran, interpretat per Mont Plans i Júlia Barceló. Preu: 3 €

 

- Diumenge 14, a les 19 h,a través de zoom - Concert d'Elisabet Raspall amb Jordi Paulí, Jordi Mestres, Gilbert Bernadó i Bill McHenry. Presentació: David Puertas. Preu: 3 €

 

 

Manual d'ús de a plataforma zoom:


Arxiu adjunt en PDF
COM PUC GAUDIR DELS ESPECTACLES AMB LA PLATAFORMA ZOOM

07/06/2020

ÉS MOLT SENZILL!

 

1. Compra l'entrada de l'espectacle que t'interessi a www.auditoritoldra.cat o www.elprincipal.cat, fins a 15' abans de l'inici de l'espectacle.

2. Guarda l'entrada, la rebràs al teu correu electrònic, com sempre.

3. El dia de l'espectacle, 15' abans de l'inici, rebràs un correu electrònic amb un enllaç a la plataforma Zoom.

4. Entra a l'enllaç i ja està!

Manual per baixar-te l'aplicació Zoom: 


Arxiu adjunt en PDF
Escena (play), la nova programació d'arts escèniques a través de plataformes online

03/06/2020

Finalitzada la temporada de febrer a juny d'arts escèniques a causa de l'impacte per la Covid-19 en l'organització i celebració d'esdeveniments de mitjà i gran format, l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, a través de la Regidoria de Cultura, ha posat en marxa una nova programació en format digital. Escena (play) és la iniciativa que pretén oferir continguts teatrals, musicals i d'arts visuals a través de plataformes digitals i de les xarxes socials municipals. A més a més, la programació compta amb la participació d'actors, músics i creadors del panorama artístic local amb l'objectiu de donar visibilitat als professionals de la cultura de la capital del Garraf.
 

La regidora de Cultura, Adelaida Moya, ha manifestat que “malgrat tenir els equipaments tancats, continuem treballant per oferir continguts artístics i culturals de qualitat i per donar visibilitat als professionals de la cultura que, en el context actual estan vivint situacions molt complicades”. En aquest sentit, la regidora ha explicat que amb la nova programació “hem volgut impulsar sobretot el suport als creadors locals, amb continguts culturals adaptats al context de desconfinament gradual que s'està produint”.
 

Durant el mes de juny i principis de juliol d'enguany, el Teatre Principal, l'Auditori Eduard Toldrà i el Centre d'Art Contemporani La Sala oferiran aquesta nova programació online a traves de les xarxes socials (Facebook, Youtube live i Instagram) dels mateixos equipaments culturals, així com a través de la plataforma Zoom.
 

Guillem Albà i el Temporada Alta, des del Teatre Principal

Des de l'escenari del Principal s'enregistraran diversos continguts que s'emetran a través del canal Youtube live i de la plataforma Zoom. En destaca la proposta ‘Guillem Albà parla amb....', tres entrevistes en les quals l'actor vilanoví conversarà amb altres companys de professió com Sergi López i Sol Picó, L'Estaquirot Teatre i Marcel Gros i amb músics com Judit Neddermann i Stay Homas. Les xerrades volen ser un espai de participació amb el públic per la qual cosa s'habilitarà un sistema per fer preguntes en directe als convidats. La iniciativa ‘Guillem Albà parla amb..., es durà a terme els dimecres 10 i 17 de juny i el dilluns 22 de juny, a les 19h a través de Youtuve live.
 

A banda els divendres 12, 19 i 26 de juny, a les 21h es podrà seguir en directe des de l'escenari del Teatre Principal una iniciativa que compta amb la col·laboració del Festival Temporada Alta de Girona. Es tracta de la lectura dramatitzada de tres textos guanyadors en diferents edicions del Torneig de Dramatúrgia Catalana d'aquest festival, que es retransmetrà a través de la plataforma Zoom. Els textos escollits són Puzzles, de Marta Aran; Sandra, de Daniela Feixas i Muda, Muda, de Jordi Oriol.
 

La interpretació de les lectures anirà a càrrec de diversos professionals, tant de casa nostra com de l'escena catalana. Així, Mont Plans i la vilanovina Júlia Barceló interpretaran l'obra Puzzles; Toni Albà i Marta Bayarri interpretaran les dues parelles de l'obra Muda, Muda; mentre que Josep Julien i Elena Tarrats són els dos personatges de l'obra Sandra.

Finalment el divendres 3 de juliol, a les 21h, a través de Youtube live, la vilanovina Anna Serrano presentarà un esbós del que serà el seu projecte escènic No farem pirouettes.
 

‘En concert', des de l'Auditori Eduard Toldrà

‘En concert' és la programació Escena (play) per apropar l'Auditori Eduard Toldrà amb tres propostes musicals de la mà d'artistes locals. La primera proposta serà el dimarts 9 de juny, mitjançant una videotrucada per Zoom amb Vidal Solerjove músic de l'escena vilanovina, amb una important trajectòria amb grups com Els Pets, Joana Serrat o Xavier Calvet i productor també d'altres grups musicals. En aquesta ocasió presentarà, en un format directe i molt proper,  Nou testament (Discos Pinya, 2020),  el seu darrer treball enregistrat per ell mateix des de casa. Vidal Soler estarà acompanyat per Lu Rois, compositora, pianista i cantant, que amb una veu trencadissa i unes cançons carregades de sensibilitat presentarà el seu últim treball Microcosmos.
 

Diumenge 14, a les 19h, gaudirem d'Elisabet Raspall interpretant en format duet un repertori triat especialment per a aquesta actuació. Gilbert Bernadó (cello), Jordi Paulí (tenora), Jordi Mestres (contrabaix)i Bill Mc Henry (saxo) són els intèrprets que l'acompanyaran en aquest viatge musical. Finalment, el cicle ‘En concert' oferirà diumenge 28 de juny a les 19 h, el Quartet de la Camerata a través de Youtuve live. Els integrants de la camerata retran un homenatge al músic vilanoví Eduard Toldrà en el 125e aniversari del seu naixement, amb peces com Vistes al mar, inspirada en els poemes de Joan Maragall, entre d'altres.
 

Diumenge 21 de juny se celebrarà el Dia Internacional de la Música, una diada que tradicionalment s'havia celebrat de la mà de les escoles de música tocant pels carrers i places de la ciutat. Enguany, les escoles hi seguiran presents a través de les xarxes socials. A més a més, s'ha organitzat una actuació en viu a càrrec del grup Intana, format per Núria Moliner, Guillem Callejón, Jordi Mestres i Ricard Parera, una actuació que es farà seguint la normativa i protocols de seguretat vigents en un recinte pendent de concretar. Les entrades per seguir el concert a través de Zoom, tindran  un preu simbòlic de 3 euros i es podran adquirir als webs del Teatre Principal i l'Auditori Eduard Toldrà.
 

Visita virtual de l'exposició Cardona, a La Sala

El Centre d'Art Contemporani La Sala ha obert amb aforament limitat l'exposició Armand Cardona Torrandell. Retaules de les gents, barcos, màquines, gats. 1956-1959. A més a més, dilluns 8 de juny es publicarà una visita vidual de la mostra a les  xarxes socials de La Sala. La visita, anirà a càrrec de Xavier Capdet, coordinador de l'exposició, Àlex Cardona, membre de l'Associació Cultural Armand Cardona Torrandell i nebot de l'artista, Àlex Mitrani, conservador d'art contemporani del MNAC, Bernat Puigdollers, crític d'art i Jordi Garrido, crític d'art, que parlaran de l'exposició i de l'obra de l'artista.
 

La programació del centre d'art contemporani de la capital del Garraf es completa amb el projecte Meló Obert. Espais de creacióuna sèrie de tres càpsules de vídeo que descobriran tres espais de creació d'artistes locals. És un projecte que pretén donar a conèixer els tallers i estudis de creadors locals i la seva manera de treballar.
 

El 25 de juny es mostrarà l'estudi que comparteixen Raúl Ramos /Pink Morro (dissenyador i artista visual), David d'Eboli (dissenyador i desenvolupador de pàgines web) i  mistercarton (estudi de disseny, comunicació i estratègia).  El 30 de juny, seran els espais de treball  del Col·lectiu l'Aiguacuit, integrat per Viviana Guasch (artista visual), Albert Llobet (artista visual) i Míriam Artigas (artista visual , artterapeuta, i directora del centre  d'expressió plàstica El Taller dels Sentits). Mentre que el 3 de juliol serà el torn del taller del col·lectiu La Via, format per Miquel Porlan (il·lustrador), Paula Esparraguera (editora), Joan Thelorius (grafista i músic), David Ricart Andreu (artista i cooperativista).
 

Les càpsules de vídeo han estat realitzades per videògrafs locals, Gem Bernadó, Marta Cortina i Crispetes Pictures, amb l'objectiu que cadascú hi aportés el seu propi enfocament i s'emetran en obert a través de les xarxes socials de La Sala. Aquest projecte s'inclou en la línia de Suport a la Creació de la Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de VNG.
 

Finalment La Sala proposa la iniciativa ‘Art als balcons'. Del 12 al 14 de juny es durà a terme aquest projecte obert a la ciutadania amb l'objectiu que balcons i finestres de la vila es converteixin en aparadors de creativitat i expressió artística. Qui ho vulgui també pot compartir les creacions a Instagram amb el hashtag #artalsbalconsvng.
 

RETORN DE L'IMPORT DE LES ENTRADES DEL TEATRE I L'AUDITORI

28/05/2020

A causa de la Covid-19 queden ajornats els espectacles de maig i juny, donant per finalitzada la temporada febrer-juny 2020 d’Arts Escèniques i Música. Finalment s’ha decidit retornar l’import de totes les entrades comprades per la dificultat de poder preveure, de cara a la propera temporada, quan i de quina manera es podran obrir els equipaments escènics, amb quins aforaments o tipologia d’espectacles.

La devolució de l’import de totes les entrades, ens permet plantejar per a la tardor una nova temporada adaptada a les mesures sanitàries corresponents.

No s’ha anul·lat cap espectacle, entre la temporada de tardor i l’any vinent, podrem gaudir de tots els espectacles ajornats pel confinament. 
 
 
ON I QUAN?

• Del 5 al 27 de juny de 2020.
• Els divendres i dissabtes de 17h a 20h, a la taquilla del Teatre Principal.
 
 
 
Com demanar la devolució dels diners de les entrades comprades dels espectacles suspesos?

- La devolució de l’import de les entrades comprades a través d’Internet es farà automàticament a la targeta amb la qual es va fer la compra, en els propers dies.
 
- La sol·licitud de la devolució de l’import de les entrades comprades a taquilles es farà de dues maneres:
 
1. Les entrades pagades amb targeta, es farà de forma automàtica en els propers dies, però s'han de portar les entrades originals i la targeta amb la que es va fer el pagament a les taquilles.
 
2. Les entrades pagades amb metàl·lic es farà de la següent manera:COM?

- Presentant el formulari d’autorització de transferència bancària omplert i segellat pel banc o presentant el certificat de titularitat del compte bancari, juntament amb les entrades en paper a la taquilla del Teatre.


- Per OBTENIR el formulari d’autorització de transferència bancària per la petició de devolució de l’import de les entrades:

1. El pots descarregar en el document adjunt de sota. 

2. Demana’l a la taquilla del Teatre (divendres i dissabtes de 17 a 20h)

3. Demana’l a la Regidoria de Cultura (casa Olivella, plaça de la Vila núm. 12, de dilluns a divendres de 11 a 13h).


- Un cop tinguem el formulari d'autorització de transferència bancària omplert, segellat i entregat a les taquilles del Teatre, juntament amb les entrades originals impreses, l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú ingressarà al número de compte bancari indicat, l’import a retornar.
 


Aquesta gestió a les taquilles del Teatre s'haurà de fer adaptant-nos i seguint les mesures de seguretat:

• Al vestíbul del Teatre no hi podrà haver més de dues persones (la que s'està atenent i la següent).

• Si al vestíbul ja hi ha dues persones, haureu d'esperar al carrer fent una cua ordenada i mantenint una distància mínima de 2m. 

• Per accedir al vestíbul és obligatori l'ús de mascareta.

• Un cop dins del vestíbuls us haurem de rentar les mans amb el gel hidroalcohòlic disponible.

• Quan us atenguin, haureu de respectar la distància de seguretat marcada.

• No es podrà fer us del wc


• I si hi penseu, porteu un bolígraf de casa.
 


Segueix-nos a les xarxes! 
 
 
Descarrega't el full de transferència bancària aquí


Arxiu adjunt en PDF
Notícies anteriors:    1  2  3...  …  »   

Organitza:

Ajuntament de Vilanova i la Geltrú Auditori Eduard Toldrà

Amb el suport de:

Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona

© 2020 Auditori Eduard Toldrà
C/ Olesa de Bonesvalls, 8 - 08800 Vilanova i la Geltrú (Barcelona)  Espanya -   CIF P0830800I  -   emailEmpresa
Avís legal i política de privacitat  |  RSS