Auditori Eduard Toldrà

Programació CINEMA Temp setembre-desembre 2020

Veure tota la programació

Altres activitats


PARLEM DE MÚSICA
Auditori Eduard Toldrà (Sala gran)
Entrada lliure

Els Parlem de música... són unes sessions divulgatives a través de diferents experts que, amb l’ajuda de mitjans audiovisuals, ens apropen o aprofundeixen, segons el cas, al món de la música. Diem al món de la música, perquè s’intenta donar una visió d’aquest art des de moltes vessants i molts punts de vista diferents.
Aquest programa es dur a terme gràcies al conveni de col•laboració entre  l’Associació Musical Eduard Toldrà i l’Auditori Eduard Toldrà.

Organitza: Associació Musical Eduard Toldrà
www.camerataeduardtoldra.cat 


Dijous 27 de febrer a les 21h
CONCERT PER A VIOLÍ DE MENDELSSOHN I LA 6 DE BRUKNER
 
David Puertas ens parlarà del concert que es podrà escoltar el divendres 28 de febrer de 2020 a les 20:00 h a l’Auditori de Barcelona, a càrrec de l’OBC sota la direcció de Juanjo Mena.
 
El concert per a violí de Mendelssohn és considerat indispensable per a qualsevol solista internacional i, alhora, és un dels més populars i estimats pel públic. En aquesta ocasió tenim el privilegi de comptar amb el violinista canadenc James Ehnes.
L’Associació Musical Eduard Toldrà, gestiona un servei de Bus i entrades per anar a aquests concerts.
 
Per a més informació:
secretaria@camerataeduardtoldra.catDijous 26 de març a les 21h
LA MÚSICA CLÀSSICA EN TEMPS DE LA GUERRA FREDA
 
Documental 60'
 
Any 1945. La guerra mundial arriba a la seva fi i divideix el món en dues parts. La nova "frontera" travessa Alemanya. A la zona ocupada per l'URSS teatres d'òpera i sales de concert reneixen de les seves cendres i esdevenen, juntament amb l'esport, la contrapartida a la "decadent i consumista societat occidental".  Esportistes  i  músics  reben un tracte de privilegi... sempre que no interfereixin amb la doctrina política oficial. La música a la RDA viu unes dècades de plenitud.
 
Per a més informació:
secretaria@camerataeduardtoldra.cat
Dimarts 21 d'abril a les 21h
** AJORNAT **
LA QUARTA DE BRAHMS 
 
David Puertas ens parlarà del concert que es podrà escoltar el divendres 24 d’abril a les 20 h a l’Auditori de Barcelona, a càrrec de l’OBC.
 
Kazushi Ono, titular de l’OBC que ens ofereix l’última de les simfonies de Brahms diu al respecte del compositor alemany: "La construcció tan intel·ligent que Brahms va fer de la música és una oportunitat perfecta per treballar la connexió amb l’orquestra i aconseguir un so vinculat a les emocions”
 
L’Associació Musical Eduard Toldrà, gestiona un servei de Bus i entrades per anar a aquests concerts.
 
Per a més informació:
secretaria@camerataeduardtoldra.catDimecres 13 de maig a les 21h
DON QUIXOT DE STRAUSS I EL CONCERT PER A PIANO EN SOL MAJOR DE RAVEL
 
David Puertas ens parlarà del concert que es podrà escoltar el  divendres 15 de maig a les 20 h a l’Auditori de Barcelona, a càrrec de l’OBC.
 
La pianista veneçolana Gabriela Montero torna  a  col·laborar amb l’OBC amb un dels concerts per a piano més interpretats del segle XX,  el de Ravel. És l’última gran obra del compositor francès.
 
Per a més informació:
secretaria@camerataeduardtoldra.catTROBADES AMB ARTISTES

Després de la bona rebuda de les edicions anteriors aquesta temporada us continuem proposant trobades informals amb artistes, perquè pogueu parlar sobre les seves carreres artístiques, els seus projectes o allò que més  us interessi conèixer.


Dissabte 14 DE MARÇ a les 12h

VINE A FER EL VERMUTH AMB CLARA PEYA!
Al casal de Dones Ca la Tomasa.

Clara Peya és energia i sentiment en estat pur, sense deixar de banda el crit i el compromís amb la llibertat.
 
Feminista declarada, es defineix a sí mateixa com "inquieta, visceral, intensa i transcendent". Fuig de tòpics, creu en el poder de l'art per a la denúncia i la música ho és tot per a ella. 

Gratuït
Organitza:

Ajuntament de Vilanova i la Geltrú Auditori Eduard Toldrà

Amb el suport de:

Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona

© 2020 Auditori Eduard Toldrà
C/ Olesa de Bonesvalls, 8 - 08800 Vilanova i la Geltrú (Barcelona)  Espanya -   CIF P0830800I  -   emailEmpresa
Avís legal i política de privacitat  |  RSS